Swingt Jan


Swingt Jan is een evenement georganiseerd door en voor de Vrije Basisschool Sint-Jan (Wingene)
in samenwerking met het Oudercomité Sint-Jan, ten voordele van de schoolwerking.

De afgelopen jaren ontving de school onder meer Clouseau, Natalia, de Kreuners en Niels Destadsbader in de sporthal van Wingene. 
Dit jaar zet NOORDKAAP het Wingens Sportpaleis in vuur en vlam tijdens de vijfde editie op 20 juni 2020!

Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én 30 jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim De Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oevre van Noordkaap. Wij horen u  nu reeds meebrullen met ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’, ‘Druk in Leuven’, ‘Panamarenko’, ‘Een heel klein beetje oorlog’,… 
En terecht!

De school van Sint-Jan werd dankzij de steun van het oudercomité volledig ingericht met hedendaags meubilair. Daarnaast draagt het oudercomité een steentje bij aan de dagelijkse werking van de school. Met activiteiten als de bingostreekbierenavond, het schoolfeest en Swingt Jan, wordt de school een ontmoetingsplaats voor kinderen, ouders en hun omgeving. Volledig in de geest van ons motto: Samen Verbonden.

Tickets (€ 36) zijn te verkrijgen via deze website, bij Belucci in Wingene, Broodjeszaak, Smoefelke in Zwevezele en de Harlekijn in Beernem.

Oudercomité Sint-Jan

Swingt Jan is een organisatie van Vrije Basisschool Sint-Jan m.m.v. Oudercomité Sint-Jan - Tel. 051/65 75 57 - sintjan.wingene@3span.be - volg ons op Facebook
Alle rechten voorbehouden © Swingtjan - Privacybeleid - website door stylent.be